Conseil d'administration Terra Isara

The governance of Terra Isara mainly brings together business leaders but also personalities from the academic world and research. Funding is ensured via the sums invested by the companies and also by individual donations

Bureau, Board of Directors, founders, donors Terra Isara

  • Bureau:

    • Jean Luc GRISOT (Président)
    • Brigitte Brunel MARMONE (Vice-Présidente)
    • Ramona RISTEA (Vice-Présidente)
    • Hervé VALLAT (Trésorier)

    Board of Directors:

    • Thierry GOUBAULT, Président de Charles & Alice
    • Jean –Luc GRISOT, Directeur Général de Valrhona
    • Michel GUGLIELMI
    • Yves LE BARS, Président du CFSI
    • Pierre MARTINET, Président de Martinet SAS
    • Pascal PHILIBERT, Directeur Général de Philibert Savours
    • Bernard PITON
    • Alexandre SIMMLER, Directeur Général de SBM
    • Henri NIGAY, Président de Nigay SAS

      ISARA representatives:

      • Pascal DESAMAIS, Directeur Général ISARA-Lyon
      • Brigitte BRUNEL MARMONE, Administrateur
      • Hubert DUCROT, Administrateur
      • Jean de BALATHIER, Directeur de la Coopération Agricole AURA
      • Henri NIGAY, Administrateur

    Founders:

    • Olivier de LACHAPELLE, Président du Conseil d’administration ISARA-Lyon
    • Aurélien SUET, Président de l’Association des Ingénieurs ISARA-Lyon
    • Ramona RISTEA, Directrice Développement des Professionnels de
      l’Agriculture et du Territoire, représentant le Crédit Agricole Centre-Est
    • Georges BOIXO, Directeur Général du Groupe OXYANE (ex Coopérative Dauphinoise)
    • Francis THOMINE, Directeur Général de Groupama Rhône Alpes

    Donors Terra Isara:

    • Christian BARQUI, Vice-Président de FOOD’ARA
    • Pierre MELIET, Directeur Général de Florette France
    • Philippe DURIEZ, Directeur Général du Groupe Aoste
    • Pierre MEFFRE, Directeur des Missions d’Intérêt Général Compagnie Nationale du Rhône
    • Thierry GOUBAULT, Président de Charles & Alice
    • Jean-Luc GRISOT, Directeur Général de Valrhona
    • Michel GUGLIELMI
    • Yves LE BARS, Président du CFSI
    • Pierre MARTINET, Président de Martinet SAS
    • Pascal PHILIBERT, Directeur Général de Philibert Savours
    • Bernard PITON, Administrateur
    • Thierry ORIOL, DGA Fromagerie Guilloteau
    • Laurent HUYNH, Directeur Général Bjorg
    • Hervé VALLAT, Président de PROSOL GRAND FRAIS
    • Alexandre SIMMLER, Directeur Général de SBM